TOP 10: Reperi u Juventusovom dresu


Nosenje fudbalskih dresova u rep spotovima je postala prava moda. Pogotovo  je ovo popularan momenat u spotovima po Evropi, od Nemacke i Francuske pa preko ostalih zemalja naseg kontinenta. Bukvalno ne mozes a da ne naletis na neki spot gde se promovise neki fudbalski velikan. Naravno ovaj fenomen je aktuelan i u USA iako kod njih reperi uglavnom promovisu svoje NBA, NHL, NFL timove. U nastavku najbolji Juventus rep momenti. Forza Juve,808 i kurve.



10. CAPITAL BRA


Doticni zbog nekih svojih nacionalnih ispada i nije bas ljubimac kod domace publike. Iako je neki istocni mesanac, a plus se zove Vladislav? Lmao. Stavicemo ga na listu, samo zbog ovog svetog dresa (idot naravno u svakom drugom spotu nosi drugi dres). Deseto mesto za Vladislava.

9. DUMBFOUNDEAD



Ovaj mali Koreanac je rodjen u Argentini i trenutno zivi u LA. WTF? Po meni predosadan rep, uvek mi je malo smesno slusati zutu bracu kako repuju, ali za ovog momka ide visoko deveto mesto. Koga zanima spot gde je u Juveovom dresu neka proveri na yt ukucavanjem njegovom imena, izlazi odmah.


8. FLO RIDA



Osmo mesto Flo Rida. Njegova vestacka njuska i ovaj pozdrav mira vam sve govori. Ipak dres 10/10.

7. DRAKE



Ove slike Drake-a su napravile ogroman hajp na drustvenim mrezama kada su izletele na njegovom ig. Naravno Adidas logo se i brisao u fotosopu, jebiga sponzorstva ovo ono. Sedmo mesto za njega, ne vise jer je mali seronja.

6. TYLER THE CREATOR



Za Tyler-a je rezervisano odlicno sesto mesto na listi. Na nekim nastupima je imao cak i svoju licnu GOLF verziju Juventusovog dresa.


5. LACRIM



Alzirac u Francuskoj drzi tu trep igricu. Pohvale za ovu momcinu, u par navrata je izreklamirao Juve na jako, mada i ostale klubove. Peto mesto, zasluzeno.


4. RALO



Ralo ovde u drustvu Lil Boosie-a. Gucijev pulen zivi taj trep zvezdica zivot, a 1017 Bricksquad i Juventus su odlicna kombinacija za ozbiljno cetvrto mesto nase liste. 


3. SNOOP DOGG



Snup je pravi mali Nole Djokovic kada su dresovi upitanju. Samo iz tog menjanja boja za legendu bronza. Sija ovaj Juventusov dres iz  neke 2004/2005 ere.



2. PUSHA T



Ulazimo u finale. Pazi bila je velika borba izmedju prvog i drugog mesta na listi, ali Pusha T za nijansu slabije kotiran i ulece na drugo mesto. Svi gotivimo ovog baticu. Grande Pusha T.


1. WAKA FLOCKA 



Waka ulece u to zlato. Jedna od omiljenih glava iz rep sveta ti ovde ovim osmehom pokazuje koliko je sati zapravo.



BONUS


RIHANNA



Rijana je ovde samo da osvezi listu. Malo je surovala sa Nemcima na svetskom malo sa Dibalom. Dobila je 2017. godine svoju verziju dresa. Pozdrav za nju i sve najbolje od srca.


GRADUR



Crnja se smatra za PSG zvezdu, i lepo je to sve. Ovde nije u dresu, al ovaj gornji deo trenerke je dovoljan razlog da i Gradur dobije svoje mesto u bonus kutku. 




Studio La Haine: https://www.facebook.com/StudioLaHaine/

Коментари

Популарни постови