INTERVJU #7: LMR

Dillinger. 62.



1. Sta ima novo u Blokovima ovih dana?

Pozdrav, pre svega hvala vam što ste me kontaktirali da uradimo ovaj intervju. U blokovima... Od novina vrednih pomena, moj dobar drugar iz susedne zgrade je dobio sina. Eto to je nešto lepo, i prinova u blokovima koju treba spomenuti. Pa ću iskoristiti I ovde priliku da mu još jednom česttitam. BRAVO brate Đankarlo! 62!


2. Krajem prosle godine Vice i ti ste izbacili "Pricu Da Skratim" , kako je nastala ideja za projekat i kakva je atmosfera bila za vreme snimanja?

Ideja je došla prirodnim tokom. Kada smo usnimili prvi singl "Novo Jutro Novi Dan" bilo nam je jasno da ne treba da se zaustavimo na toj jednoj pesmi. Odlučili smo da poklonimo publici kompletan projekat od 7 pesama, I da sa tim albumom ujedno obeležimo I 10 godina od izlaska CD-a "Nema Nazad", naše tadašnje grupe VTO. Atmosfera je bila baš kako treba, kao što je to uvek tako kod našeg prijatelja i saradnika Flejma "Flame Audio Studio", koji je trenutno u Americi. Veliki pozdrav za njega.


3. Mozda solo album/tejp za 2018.?

Možda...


4. Aktivan si kada su spotovi upitanju, da li se kuva neki novi video, mozda i nova saranja sa Studijom La Haine?

Trenutno se privodi kraju izrada novog spota za jednu od pesama sa albuma "PDS",  u produkciji našeg drugara Rebija "Nlo Flow Videos". Što se tiče La Haine ekipe, uvek ih imam na umu I sigurno ćemo još sarađivati.


5. Neostvarena saradnja?

Nemam nekog koga bih posebno izdvojio. Prvenstveno zato što volim da upoznam čoveka sa kojim sarađujem. Kada radim sa osobom koju znam, pesma nosi na dubini. Kada se radi na brzinu I preko internet dogovora, imam osećaj ponekad da su pesme isforsirane. 




6. Da li pratis regionalnu rep scenu, neki favoriti?


Slabo pratim iskreno, ali imam punu podršku za sve kolege hip hop umetnike. Ne stižem toliko da ispratim najviše zato što svo slobodono vreme ulažem u svoje projekte. Uglavnom ispratim po neki vizuelni prikaz kada izađe. Iz tog razloga bilo bi malo ne zahvalno da izdvajam favorite.


7. Na sta bi trebale mladje generacije, koje ulaze u rep pricu, da obrate paznju kako bi ostavili dublji trag na hip hop sceni?


Mislim da prvenstveno treba da rade muziku iz ljubavi. Što više vole to što rade, više će sebe ulagati u to, samim tim ostaviće I dublji trag. Pored ljubavi neophodan je I veliki napor kao I predanost da bi trijumfovao u onome što radiš.


8. Top 5 rep albuma ikada? 

Wu Tang Clan - Enter the Wu - Tang (36 Chambers), Mobb Deep - The Infamous, Nas - Illmatic, 2 Pac - All Eyez On Me, Notorious BIG - Ready To Die.


9. Omiljeni strip?

Teško je izdvojiti jedan. Al’ recimo da mi je trenutno najomiljeniji: Silver Surfer.


10. Poruka za slusaoce koji prate rep iz 62. bloka?

Samo bih želeo da se zahvalim od srca svima koji prate moj rad I pružaju podršku. Živi bili! Pozdvar, Narrator LMR.

Коментари

Популарни постови